Undgå smadrede displays og ødelagt elektronik med beskyttende mobil covers

11 december 2018
Astrid Pedersen
Undgå smadrede displays og ødelagt elektronik med beskyttende mobil covers

Du ved sikkert godt, at din nye, smarte telefon har bedst af at blive beskyttet med et mobil cover eller et etui til smartphone. Men måske glemte du at bestille et, da du købte din smartphone. Og måske var det lidt med vilje. En del af din fine smartphones charme er jo dens smukke, slanke design – og det går vel lidt fløjten, hvis man ifører den et cover eller et etui?

Beskyt din smartphone – det betaler sig

Een ting er i hvert fald sikkert: Din smartphone er helt færdig med at se godt ud, hvis du taber den på fortovet eller på en asfaltbelagt vej – og den ikke er beskyttet af et mobil cover eller af et smartphone etui. Er du heldig, er det ”kun” det smukke, blanke frontglas, som splintres. Er du ekstra og særligt heldig, kan du stadig bruge din telefon (hvis eneste interface jo er det følsomme touch display) – men den vil stadig se ødelagt ud.

Er du der imod uheldig, er det ikke kun telefonens udseende, som er røget sig en tur. Et fald fra selv lav højde ned på et hårdt underlag kan sagtens risikere at ødelægge den smartphones mest vitale dele, som for eksempel højttaler, mikrofon eller kamera. Alle disse avancerede features er jo baseret på skrøbelig og sart elektronik, som kun nyder beskyttelse fra et spinkelt chassis. Og derfor er det vigtigt, at du beskytter din smartphone med enten et billigt mobil cover eller et smartphone etui.

Find mobil covers og andet mobiltilbehør online hos lux-case.dk

Selv om du ikke fik bestilt et mobil cover, da du købte din telefon, kan du nå det endnu. Du kan på lux-case.dk finde et stort og varieret udvalg af lækre og smarte mobilcovers til alle smartphone modeller – og til super lave priser.

Flere Nyheder