SOS vikar – når du har brug for hurtig assistance

20 september 2020
Astrid Pedersen

Det sker for arbejdspladser i alle brancher at det brænder på en gang imellem. Pludseligt mandefald kan betyde forstyrrelser i arbejdsgangen. Og så skal der hurtigt findes en dygtig vikar.

Hvor finder jeg en vikar med kort varsel?

Uanset om du har brug for dygtige folk til bygge og anlægs arbejde, opgaver inden for sundheds, pleje eller undervisnings sektoren, eller måske til forefaldende arbejde inden for scene opbygning eller rigning, kan Norstaff ApS hjælpe. Norstaff ApS er et vikar bureau med en særdeles udbygget og alsidig database over akut vikarer.

Hos Norstaff ApS er vagt telefonen åben alle døgnets timer samtlige syv dage om ugen. Denne tjeneste kalder Norstaff ApS for SOS Vikar Service. De dygtige medarbejdere hos Norstaff ApS sidder parat til at skaffe dig den rette vikar som inden for få timer kan stå på din arbejdsplads, klar til at overtage arbejdet fra den udeblevne medarbejder.

Med en vikar fra Norstaff ApS går du sjældent galt i byen da disse er screenet på forhånd og derfor 100% i stand til at udføre det påkrævede stykke arbejde.

Hvilke vikarer kan Norstaff ApS tilbyde som SOS vikarer?

Når du kontakter Norstaff ApS for at få en akut vikar kan Norstaff ApS tilbyde dig mandskab og personale inden for flere forskellige brancher og arbejds områder. Du finder blandt andet social og sundheds vikarer (assistenter og hjælpere), pædagog, pædagog medhjælper og pædagogisk assistent vikarer, sygeplejerske vikarer samt handicaphjælper, støtteperson og ledsager vikarer.

Inden for faglært og ufaglært arbejde kan Norstaff ApS hjælpe med vikarer som har specialiseret sig inden for byggeri og anlæg, lager og logistik, rengøring og service samt events og koncerter. I den sidste kategori finder du blandt andet stagehands og riggere. Og så vil du selvfølgelig altid kunne få hjælp til rekruttering af arbejdsmænd i alle afskygninger.

Find din SOS vikar hos Norstaff ApS via hjemmesiden norstaff.dk

Flere Nyheder