Skab nemt din egen fotobog eller kalender

16 december 2018
Tina Høy
image

Prøv en fotobog oline

Har du overvejet at lave en fotobog online, men tror det er besværligt? Du får vejledning hele vejen, og det eneste, du skal have klar, er de billeder, du vil have i fotobogen, hæftet eller kalenderen. 

Du har muligvis opbevaret dine digitale billeder, så du kan finde det, du skal bruge, fx fra et bestemt år, men ofte har vi en enorm mængde billeder og kigger ikke så meget på dem. En fotoalbum er noget helt specielt med de flotte print, og derfor er det også en helt speciel gave. 

Er du bedsteforælder, kan du lave en flot fotobog af dine børnebørn og dig, og hvad I har lavet sammen de sidste år, eller fx en fotobog af hele familien.

Hvis du har været på en fantastisk rejse eller et længere ophold i udlandet eller fx på højskole, kan du samle billederne fra den periode i dit liv. Din Fotobog kalder det temabøger.

En fotobog eller kalender er en rigtig god gave til andre, fx til bedsteforældre, der måske ikke selv føler sig hjemmevant med en computer. Det kan godt tage tid at udvælge billederne, men til gengæld samler du de bedste i ét album. Måske kan du lave et for hvert år, dine børn vokser op? Børnene vil uden tvivl elske at kigge i de fotoalbums i deres barndom, men også sætte pris på dem resten af deres liv.

Du har muligheden for at skabe den fotobog, du bedst kan lide, da du selv bestemmer, hvor mange billeder der skal være på hver side, størrelsen på billederne samt teksten dertil. 

Tænker du, at din mand måske ikke vil bruge en fotobog så meget? En kalender kan være en god gave til manden, der synes, det er sjovt at have en kalender hængende på kontoret med billeder af sine børn. Så har han både en praktisk kalender og et nyt billede for hver måned, og den vil utvivlsomt skabe positiv opmærksomhed for dem, der kommer forbi kontoret. 

Flere Nyheder