Send din pakke trygt og sikkert med en af verdens bedste forsendelsesoperatører

08 september 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle sende en pakke eller et stykke kurer post? Så bør du vælge det rette forsendelses firma. Og her går du sjældent galt i byen med UPS.

Send pakker og andre forsendelser via UPS – nemt og effektivt

UPS, også kendt under sit fulde navn United Parcel Service, er en virksomhed med mange år på bagen. Gennem årene har UPS fået opbygget en solid international base med centraler på hvert kontinent og operatører over hele verden. Dermed er UPS en af de stærkeste spillere på markedet for forsendelser, fragt og distribution. Og derfor kan du med fordel benytte UPS når du skal sende pakker eller andre forsendelses typer i ind og udland.

Hvorfor skal jeg finde og bestille min UPS forsendelse via pakke.dk?

Der er mange gode grunde til at benytte pakke.dk når du skal sende en eller flere pakker. Først og fremmest er det utroligt nemt at finde den helt optimale forsendelses metode som passer præcis til dine behov og ønsker, når det handler om pris på forsendelsen såvel som når det kommer til leverings tiden på pakken.

Med den smarte og brugervenlige forsendelses pris beregner hos pakke.dk kan du på baggrund af pakkens vægt og mål samt modtagerens og afsenderens placering finde den perfekte forsendelses model.

Pakke.dk samarbejder med foresendelses og distributions firmaer så som DAO, Bring, PostNord, UPS, DHL, GLS, Jetpak, TNT og FedEx. Det betyder at du får mulighed for at se og sammenligne priser på forsendelse via disse operatører når du benytter pakke.dk og den online pris beregner.

Du vil faktisk også kunne bestille og betale for din forsendelse via pakke.dk, lige som du også vil få tilbudt at downloade et pakke label til udprintning. Og så bliver det faktisk ikke meget nemmere at sende en pakke.

Du kan finde priser på UPS forsendelser på pakke.dk

Flere Nyheder