Sådan kan du give badeværelset i dit nye hus en make-over for få penge

05 december 2018
Emilie Ann Jacobsen
Sådan kan du give badeværelset i dit nye hus en make-over for få penge

Hvis du har købt et hus af ældre dato, er der sikkert meget, der trænger til at få en make-over, så det lever op til den stil og de standarder, som vi sætter for et hus i dag. Men når du lige har brugt alle pengene på at købe huset, er der sikkert ikke så mange penge at gøre godt med i forhold til at få huset til virkelig at leve op til alle dine drømme.

Heldigvis kan du dog også gøre noget for få penge. Det er med til at gøre, at du får et hus, som du kan leve med, indtil du har råd til at give det den helt store tur. Eller hvem ved, måske bliver du så glad for løsningerne, at du gerne vil have, at det fortsat skal se sådan ud.

Et af de rum, hvor der er rigtig mange, der gerne vil ændre på det, når de flytter ind i et ældre hus, er badeværelset. Har du købt et hus fra 1960’erne eller 1970’erne, kan det være, at du ikke lige kan se for dig, hvordan du skal kunne leve med de brune eller grønne fliser på badeværelset og det matchende badekar. Det er dog dyrt at få det skiftet ud. 

I stedet kan det derfor være en god ide, at du får det malet. Du kan få malet både fliserne og badekarret i en mere neutral farve. Det er med til at gøre, at det i hvert fald ikke er den, der stikker dig i øjnene, når du er på badeværelset. 

Det er faktisk hverken særlig dyrt eller særlig besværligt at få malet dit badekar. Det kan du få et firma som ny-emalje.dk til. De har mange års erfaring fra branchen og bruger en holdbar 2 komposit akryl urethan belægning. Faktisk er den så holdbar, at den kan holde i 20 år, hvis du sørger for at rengøre og vedligeholde badekarret ordentligt. Læs mere på https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/ 

Flere Nyheder