Så er Ringsted kommet på det gastronomiske landkort

11 februar 2019
Troels Nielsen
Så er Ringsted kommet på det gastronomiske landkort

Går du nogle gange ud og spiser?

Det er da bare skønt at gå ud en gang imellem, og nyde noget dejlig veltillavet mad. Uanset hvad du foretrækker ,så er det ren forkælelse, når de lækre retter bliver serveret, og du kan nyde oplevelsen i ro og mag.

I tager et godt kig på menukortet, og får et overblik over restaurantens udvalg. Og I ser måske også lige, om der er nogle gode vine eller gode øl. Gastronomi og gode madoplevelser handler jo også tit om det, som der er i glasset. 

Når I har afgivet bestillingen, så kan I bare læne jer tilbage og nyde samværet og den gode stemning. Og så tænker I sikkert, at I egentlig burde spise ude lidt oftere.

Bor du i Ringsted eller omegn?

Der bor mange mennesker i Ringsted og omegn. Det er en dejlig by og et dejligt område, midt på Sjælland. Byen har en rigtig god størrelse, og der er et stort udbud af alt, hvad hjertet kan begære.

Men ved du at der også er gode muligheder for at spise god mad i Ringsted? Det vidste du måske allerede godt, men ellers får du lige et tip til et godt sted, hvor du faktisk også kan tage maden med som take away. 

Ferdinands steger byens bedste bøffer

Hvis du skal på en god restaurant i Ringsted, så skal du altså bare prøve Ferdinands. De er verdensmestre i at tilberede bøffer, så de er lige som du foretrækker. Og du kan også få en god dessert til at stille den søde tand.

Vinkortet er selvfølgelig også i orden, og du kan også nyde en god lokalbrygget øl.

Hvis du er mere til at sidde hjemme i stuen og nyde lækkerierne, så ringer du da bare, og bestiller som take away. Det er samme gode mad – bare derhjemme. Og husk at der også er gode burgere.

Ring lige til Ferdinands i Ringsted.

 

 

 

 

Flere Nyheder