Realistiske tips til at holde sig i form mens du er på ferie

04 marts 2019
Lykke Holzmann Søby
Realistiske tips til at holde sig i form mens du er på ferie

En ferie kan gøre underværker, når det kommer til at reducere stress, men det kan også ødelægge et sundt fitnessprogram. Selv nogle af de mest ivrige sportsudøvere finder det svært at holde sig til et træningsprogram, når de er væk hjemmefra. Der er ingen tvivl om at de fleste har gode hensigter. De kan endda pakke deres træningstøj. Men desværre er deres redskaber i nogle tilfælde ikke kommet ud af kufferten, før de er hjemme igen.

Ferier behøver ikke at afbryde – eller få dig til helt at opgive – dine sunde vaner. Du kan stadig finde tid til træning, når du er væk hjemmefra, uanset om du befinder dig i et varmt eller koldt klima. Selv hvis dårligt vejr tvinger dig til at blive på hotelværelset, er der øvelser, du kan lave uden udstyr.

Her er nogle tips, der hjælper dig med at holde dig i form mens du rejser, og undgå at komme hjem med uønsket ekstra bagage.

Vær realistisk. Du vil nok ikke være i stand til at passe i dine normale ugentlige træningsprogrammer, og det er helt ok.

Planlæg forud. …

Besøg de lokale fitnesscentre, måske har de et fitnesscenter på hotellet

Pak et modstandsbånd ned i din kuffert. Det vejer næsten ingenting

Pas på ikke at gå helt amok i de lokale delikatesser.

Begræns kulhydrater indtil aftenen.

Begræns glutenindtag.

Træn kun, når du orker.

Gå så ofte som muligt. …

Afprøv din rejse rutine mindst én gang hjemme inden du tager afsted.

Forbered Snacks inden du tager hjemmefra.

Næsten lige meget hvor du skal hen, kan du løbe en tur. En god løbetur giver mulighed for at du får al den motion du har brug for, og så er det samme tid en god mulighed for at lære området at kende.

Læs mere om hvordan holder formen, mens du er på ferie, i denne fremragende artikel https://www.peak.dk/saadan-holder-du-formen-mens-du-er-paa-ferie/

 

Flere Nyheder