Lad dit malerfirma i Hellerup klare renoveringen

20 juli 2020
Astrid Pedersen

Nord for Danmarks smukke hovedstad finder vi Hellerup – en af de mest eftertragtede bydele i Storkøbenhavn. Selv om Hellerup har ry for at være et rigmands kvarter består bydelen faktisk af en stor diversitet af boliger. I Hellerup kan du finde store og rummelige huse med haver og udsigt over Øresund, lige som du kan finde mindre lejligheder som egner sig perfekt til den lille familie der ønsker at bo i overskuelig afstand til storbyen.

Hellerup har det hele: Strand, skov, og masser af kultur og fritids tilbud til børn og voksne. Du finder nogle af landets bedste og mest velrenommerede skoler og gymnaser i Hellerup. Og så vil du og familien hurtigt finde jer til rette i de rolige bolig kvarterer, som ligger centralt og dog på afstand af den store by.

Få malet din bolig i Hellerup forud for indflytning

Hvis du og familien har købt en bolig i Hellerup, glæder I jer sikkert til at få flytningen overstået så I kan genoptage hverdagen i nye rammer. Men selv om I ser frem til at få sat punktum for boligjagten bør I overveje om ikke indflytning kan vente en uges tid. På den måde kan I nemlig få sat boligen flot i stand inden den bliver fyldt op med møbler og øvrigt indbo.

Når først alle jeres ejendele er på plads kan det godt være rigtig svært at finde tiden eller opbyde det fornødne overskud til at komme i gang – og i bund – med opgaver så som maling af lofter, vægge og træværk samt afslibning og efterbehandling af gulve.

Hvis du ønsker at kunne flytte ind i din nye bolig så hurtigt som muligt kan du med fordel overdrage disse opgaver til professionelle håndværkere. Du kan altid få et skarpt tilbud på malerarbejde hos din lokale afdeling af Malerkanonen – find dit malerfirma i Hellerup via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder