Lån penge online via Bankly

06 september 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for at låne penge, kan du med fordel bruge en sammenligningsside som findes på internettet. Ud over at de er gratis, får du som minimum tre forskellige banker du kan ansøge om et lån. Fordelen ved at søge flere lån, er at du får et overblik over pris og renteniveauet ved at låne penge.

Når du har fået flere tilbud skal du som udgangspunkt sammenligne ÅOP, rentesatsen, er der et månedligt gebyr og hvad er tilbagebetalingsbetingelserne. Det kan f.eks. være https://bankly.dk/. Som udgangspunkt tager det kun få minutter at sende en ansøgning af sted så det er tid er er givet godt ud. Hos nogle sammenligningssider kan du også nøjes med at sende en ansøgning og så ender den hos flere banker, som så kan sende dig et lånetilbud.

Hvad skal bankerne bruges af oplysninger?

Online bankerne er kendetegnet ved at de kun beder om få oplysninger og det tager kun få minutter at ansøge og få svar fra banken. Positivt som negativt. Efterfølgende vil du have pengene på din konto indenfor få timer. Modsat en traditionel bank, hvor det kan tage op til 2-3 uger før man har fået svar på en ansøgning.

En online bank har få krav til en ansøgning. Du skal have en mailadresse, uden den kan banken ikke sende dig et tilbud. Du skal også have et NemID. Det skal du bruge til at underskrive et lånetilbud. Af andre krav er at du skal have en dansk folkeregister adresse og være mindst 18 år og myndig.

Det skyldes blandt andet at der i starten var mange unge der lånte penge online, fordi det var så nemt og efterfølgende havde de svært ved at betale pengene tilbage. I dag gør onlinebankerne meget ud af at fortælle deres kunder om ulemperne, ved at det er så nemt at låne penge.

Flere Nyheder