Købe lige en ekstra vinyl for en sikkerheds skyld

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig et ekstra eksemplar af en vinyl, om det så er en gammel udgivelse, man finder brugt, eller man køber dem helt fra nye fra https://www.gaffashop.dk/shop/vinyl-403s1.html

Hvis man køber en ekstra udgave af de nye, så kan man jo blandt andet give sådan en i gave, hvis man både selv og en ven er fan af kunstneren.

Dette gælder også, selvom det er et specielt tryk, som der kun kommer i få udgaver: Det er en kærlig gerning for din ven, men så er der også en anden god grund til det…

Sådan en udgivelse kan blive penge værd, så hvis din ven passer på sin vinyl – specielt når der er et begrænset oplag – så kan det blive en lille investering.

Af samme grund kan du jo beholde det ekstra eksemplar til dig selv, så du kan forøge værdien i dobbelt omfang, hvis du udgivelsen virkelig går hen og bliver sjælden.

Andre grunde til at have sig en ekstra vinyl på lager

Måske bliver der udgivet forskellige udgaver af en vinyludgivelse, og hvis man er samler, så bliver man jo nødt til at eje alle udgivelsesudgaverne, selvom det teknisk set er den samme udgivelse.

En anden god grund kan være, at hvis man har sådan et eksemplar, så kan man med bedre sindsro tage den ene med til fest eller med ud på en rejse, hvis man nu er glad for lyden og numrene på udgivelsen, for skulle den så blive væk, så har man en i reserve.

Er man typen, der tit bytter vinyler, så er det jo også meget godt at have et ekstra eksemplar at bytte med.

Skulle man så komme forbi en sjælden udgave på vinyl på et marked online eller fysisk, så er det jo smart lige at tjekke efter, om der skulle være en til, så man virkelig høster kassen på det køb.

Flere Nyheder