Hold dit seminar på et professionelt konferencecenter

15 september 2020
Astrid Pedersen

Er du arbejdsgiver eller ansvarlig for personalets trivsel i en virksomhed? Så kender du nødvendigheden af at få afveksling i hverdagen. Og hvorfor så ikke afholde et medarbejder arrangement på et kursus og konferencecenter – måske i kombination med udviklende kurser eller seminarer?

Hvor finder jeg et centralt beliggende kursus og konferencecenter?

Hvis du leder efter et kursus og konferencecenter med central beliggenhed i midten af Danmark – og tæt på de større hoved trafikårer – kan du med fordel tjekke HUSET i Middelfart.

HUSET i Middelfart er blandt de største kursus og konference centre i Danmark og kan tilbyde lokaler til møder, kurser, seminarer og konferencer af alle størrelser. Uanset om du venter et stort eller et lille deltager antal kan HUSET i Middelfart imødekomme dine behov for vel udstyrede mødelokaler, konference rum eller auditorier. HUSET i Middelfart har igennem mange år dannet rammen omkring arrangementer af denne type og vil altid kunne tilbyde dig en fleksibel løsning når du leder efter det rette kursus og konferencecenter.

Der er rigtig mange fordele ved at vælge HUSET i Middelfart. HUSET i Middelfart ligger tæt på den fynske motorvej samt på offentlig transport og er derfor nemt at komme til uanset hvor du kommer fra. Sin centrale beliggenhed til trods ligger HUSET i Middelfart i naturskønne omgivelser som indbyder til gåture og hygge mellem de enkelte møder eller foredrag.

Strækker dit kursus eller dit seminar sig over flere dage kan HUSET i Middelfart tilbyde overnatning i top moderne business hotel med alle faciliteter og fuld forplejning. HUSET i Middelfart er udstyret med en super lækker gourmet restaurant hvor du og dine gæster eller deltagere kan nyde dagens måltider i ro og mag. centerets cafe forestår forplejning under og mellem de enkelte møder. Og al mad er selvfølgelig fremstillet af økologiske råvarer i bedste kvalitet.

Du kan læse mere om HUSET i Middelfart på huset-middelfart.dk

Flere Nyheder