Flexleasing privat - når du ønsker dig en rigtig luksusbil

Flexleasing privat – når du ønsker dig en rigtig luksusbil

Privatleasing af bil er en måde, hvorpå du kan komme til at køre i netop den bil, du ønsker dig, uden at skulle være nødt til at finansiere den med et stort billån. I Danmark er det nemlig dyrt at købe bil – alle biler er belagt med den såkaldte registrerings afgift, og for nye biler gælder, at den udgør 150% af prisen, som så lægges oven i. Dette betyder, at din drømmebil ikke skal koste meget mere end et par hundrede tusind i nypris, førend det er helt umuligt at finde finansiering til den. Og de såkaldte luksusbiler, det vil sige biler, som ligger i prisklassen 400.000 eller der over, kommer ganske og aldeles uden for økonomisk rækkevidde for den almindelige dansker.

Flexleasing privat – når din bil skal være noget særligt

Til alt held gør privatleasing det noget nemmere og mere økonomisk overkommeligt at få fingre i en af de smarte modeller fra de lækreste og mest eksklusive bilmærker, for eksempel Audi, Mercedes, og BMW, eller sågar deciderede luksus mærker som Maserati, Ferrari, Bentley, Porsche eller Aston Martin. Med flexleasing fordeles den høje registrerings afgift nemlig på de månedlige ydelser, således at du ikke skal punge hele beløbet ud på én gang. En anden fordel ved flexleasing er, at du kender de nøjagtige omkostninger ved leasing – al service og garanti samt Kasko forsikring og mekaniske reparationer er inkluderet i prisen, og betales ligeledes over den månedlige ydelse. Og med flexleasing er du ikke, som det kan være tilfældet med andre leasing modeller, begrænset til et maksimalt antal kilometer, du må tilbagelægge i din leasede luksusbil.

Flexleasing privat hos specialcars.dk

Når leasing aftalen udløber, er registreringsafgiften betalt, og bilen kan sælges uden registreringsafgift – med fordel til en udenlandsk køber, og eventuelt til en virksomhed. Du kan se alle de lækre modeller på specialcars.dk