Få solgt din villa efter en facademaling

20 maj 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du går med salgstanker bør du overveje først at få renoveret husets facade og efterfølgende malet. Alt andet lige præsentere din villa sig bedre, hvis deres førstehånds indtryk er en villa hvis facader er renoveret og efterfølgende malet. Det gør også de nyes kunders arbejde med at få klargjort villaen til indflytning meget nemmere og de skal ikke starte med at leve i flere måneder i byggerod.

Få facaderne sandblæst først

Inden du far en murer og en maler, det kan f.eks. være en maler i Holbæk, til at renovere din villas facade og efterfølgende malet er det en god ide at starte med at få huset sandblæst. En sandblæsning fjerner al gammel maling, pus, alger og hvad der ellers må være af snavs på væggene. Det efterlader facaden her ren og det er ikke alene nemmere at se hvad og hvor der skal renoveres, men det er også langt nemmere at male efterfølgende. Sidst men ikke mindst er det endelige resultat langt flottere, hvis facaden først er blevet sandblæst. Det er dog vigtigt at facaden først får tid til at tørre i mellem sandblæsning og den efterfølgende renovering og maling, ellers risikere du at der kommer fugt.

Find de rigtige håndværkere

Med mindre at du allerede kender en god murer og en fantastisk maler kan det godt betale sig at sætte tid af til at finde de rigtige frem for blot at ringe til de første og bedste. Som det mindste kan det spare dig for mange penge, men også meget frustration. Kontakt mindst 3 forskellige i hver faggruppe og få dem til at afgive et tilbud. Du kan også høre dem om de kan anbefale en maler eller murer. Når du har fået div. tilbud kan du i ro og mag finde den bedste. Husk det ikke nødvendigvis er den billigste, der er den bedste. 

 

Flere Nyheder