Få hjælp til at sætte boligen i stand hos det lokale malerfirma i Værløse

31 maj 2021
Astrid Pedersen

I Furesø Kommune nord for København finder vi Værløse.

Værløse er en hyggelig og velstående forstad med omtrent tretten tusind indbyggere. Bebyggelsen i Værløse består fortrinsvis af villaer, parcelhuse og rækkehuse.

Du kender måske mestendels Værløse fra vejrudsigten i det Værløse huser den velkendte Flyvestation Værløse. Men Værløse er meget andet og mere end det.

Den skønne kommune af samme navn rummer alt hvad man kan ønske sig af tilbud til børnefamilien, lige fra gode skoler og daginstitutioner til et væld af spændende fritidsaktiviteter og sportsklubber.

Ud over det at bolig priserne i Værløse er temmelig lave set i forhold til resten af Nordsjælland kan du altså tilbyde dine børn en god skolegang fra folkeskole til gymnasie og masser af muligheder for aktivitet i fritiden. Og så ligger Værløse ikke længere end blot få S togs stationer fra København.

Lad boligen i Værløse sætte flot i stand inden indflytning

Har du og din familie således besluttet jer for at tilbringe de næste mange år i Værløse kan I nok dårligt vente med at flytte ind i det nyligt indkøbte hus.

Men her bør I holde hestene og vente en omgang. Det er nemlig en god idé at få styr på renoveringen forud for indflytning. Når først møbler og andet bohave er på plads i stuer og værelser har håndværkerne ikke optimale vilkår. Men lader I håndværkerne komme til før I rykker ind vil de have de bedste forudsætninger for at levere et flot resultat.

Find din lokale maler i Værløse hos Malerkanonen

Skal istandsættelsen afsluttes med maner kan det godt anbefales at anvende en professionel maler til formål. Ham eller hende kan du finde hos den lokale afdeling af Malerkanonen i Værløse. Du kan læse mere om Malerkanonen, og bestille et gratis og uforpligtende tilbud på indvendig maling af boligen, på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder