Få luksus i badeværelset med emaljering af badekar

Få luksus i badeværelset med emaljering af badekar

Et lækkert badekar kan byde på mange gode oplevelser for hele familien. Mange af os, der er vokset op med et badekar i eget hjem, husker levende hyggestunderne i badet med legetøj og sæbebobler, eventuelt med mor eller far siddende ved badekarskanten. Og som voksen kan man nyde en halv times wellness inden for eget badeværelses fire trygge vægge, hvis man er i besiddelse af et badekar af en ok størrelse – og i god stand.

Det kræver blot et badekar fyldt med varmt vand tilsat lidt lækker sæbe eller olie. Et badekar i egen hjem giver således adgang til både hygge og luksus. Dette er der flere og flere boligkøbere, som har fået øjnene op for. Derfor er badekar i høj kurs på boligmarkedet. Og derfor bør du, såfremt du er i besiddelse af et intakt badekar, værne om dette. Det kan komme til at repræsentere et aktiv for din bolig – og dermed økonomisk værdi – i forbindelse med et salg.

Genskab emaljen i dit badekar, så det bliver flot igen

Desværre vil et badekar med tiden blive slidt i emaljen, som bliver nedbrudt gennem årevis af hyppig fyldning af badekarret. Når dette sker, vil der typisk optræde misfarvede skjolder af kalk og okker – nogle gange også rust – som aflejrer sig i den slidte emalje, som oftest foran karrets afløb. Dette er både grimt og uhygiejnisk, og indbyder så langt fra til luksus agtige wellness oplevelser.

Det kan heller ikke anbefales at lade sine børn bade i et slidt badekar, da de grimme, brunlige plamager kan gemme på bakterier og andre helbreds skadelige mikro organismer. Hvis du ønsker at kunne bruge dit gamle badekar, bør du således få fat på en dygtig badekarsmaler, som kan påføre en ny stærk emalje. På den måde kommer dit badekar til at fremstå appetitligt og indbydende, og kan atter anvendes til børnebad og som hjemmespa.

Få et tilbud på maling af badekar på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/