Er du ved at bygge nyt hus? Tænk akustikloft ind fra start af

16 marts 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Det er en drøm for mange at bygge deres eget hus. Der kan de sætte deres eget præg på det og få det til at se ud præcis, som de gerne vil have det. Men der er også meget at tænke på. For eksempel skal dit nye hus ikke kun være smukt. Det skal også fungere i verden. 

Mange vælger at have store åbne rum, når de bygger nye huse. Det er rigtig godt for familielivet, men kan være knap så godt i forhold til støjniveauet. Derfor er det en god ide, at du overvejer at sætte et akustikloft op i din nybyggede bolig. Loftet er med til at dæmpe lyden, så det bliver behageligt for dig at opholde dig i rummene. Det er helt sikkert noget, du vil sætte pris på, når hverdagen går i gang.

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe et akustikloft, er hos dkakustik.dk. De har flere forskellige lofter at vælge imellem, og du vil derfor nemt kunne finde det rette loft til din situation. De har et særligt system med gipsplader, der egner sig godt til nybyggede boliger. 

akustikloft

Billigst at tænke akustiklofter ind fra start af

Når du har muligheden for det, kan du lige så godt bygge et ordentligt hus, når du nu er i gang. Dermed også at få sat akustiklofter op, mens du er i gang. For det er langt billigere for dig, at du sætter akustiklofter op, når du er i gang med byggeriet, frem for at du skal gøre det senere. Derudover bliver løsningen også bare bedre, når lofterne er integreret i din bolig. 

Akustiklofter er selvfølgelig bare et element, som du skal tænke ind i din nybyggede bolig. Der vil være meget andet, som du også skal have styr på, når du bygger din egen bolig. 

Flere Nyheder