Den rette maling er vigtig når der males

12 juli 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du skal have renoveret og malet dit hus, er det vigtigt at sikre dig, at den maling din maler benytter sig af er af god kvalitet. Jo bedere kvalitet malingen er jo bedre vil resultatet blive og det vil også vare længere, inden at det er nødvendigt at skulle male igen. Du kan f.eks. få en maler i Århus til at male dit hus. 

Inden du får malet dit hus bør du overveje at få sandblæst huset. En sandblæsning fjerner den gamle maling der er på huset samtidig med at det også fjerner al skidt og snavs. Det betyder at huset er helt rent og klar til at blive renoveret. Det er langt nemmere for mureren at renovere huset, når der ikke er gamle malerrester og resultatet bliver også langt pænere.

Samtidig så holder det også langt længere, end hvis man blot maler oven på den gamle maling. Det er vigtigt at huset får tid til at tørre inden mureren og maleren går igang. Hvis ikke, kan der komme fugt og skimmelsvamp i facaden.

Den vigtige håndværker

Hvis du allerede har god erfaring med en maler, så hold fast på ham, men hvis du ikke kender en eller dine nærmeste har anbefalet en, er det vigtigt at du bruger den nødvendige tid på at finde den rigtige. Du bør kontakte mindst 3 forskellige og bede dem at komme med et tilbud.

Hvis du blot ringer til den første og bedste, kan du risikere at du ikke alene har ringet til den dyreste i området, men også den dårligste. Ved at få flere tilbud, er det nemmere at få et overblik og vurdere hvilke tilbud der er det bedste.

Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. Undersøg hvad der står på Trustpilot og se hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. Positive som negative.

Flere Nyheder