Brugte biler af nyere dato – til en brøkdel af nyprisen

11 december 2018
Astrid Pedersen
Brugte biler af nyere dato - til en brøkdel af nyprisen

Skal familien udvides med et nyt eksemplar af den firhjulede race – så kan det anbefales, at du, til at begynde med, prøver at finde det nye familiemedlem blandt de mange brugte biler på markedet. Nok er det super fristende at falde for en af de flashy reklamer på skærmen eller i de glittede blade, som lover dig en super star bil, komplet med duften af ny bil og alle de nyeste, smarte features.

Her skal du tænke på, at om et par år vil denne fine, nye bils værdi være faldet til en brøkdel af nyprisen. Nye biler taber nemlig størstedelen af værdien i det øjeblik, den ruller ud fra forhandleren, og faldet i værdi fortsætter støt gennem det næste par år. Dette betyder for dig, at den bil, du måske forelskede dig i efter at have set en reklame for fire år siden, nu kan blive din uden at det koster spidsen af en jetjager. For nu er den en brugt bil, og derfor til at betale med menneskepenge.

Find din brugte bil hos en professionel forhandler

Mange mennesker, som anvender bilen professionelt i forbindelse med deres erhverv, vælger nemlig at sælge den inden den fylder tre år. For dem er det meget vigtigt, at bilen holder en ny standard, da de er afhængige af bilen for at kunne udføre deres arbejde. Samtidig er der mange leasing firmaer, som sælger deres biler brugt, når de har kørt et vist antal kilometer. Dette behøver ikke at betyde, at bilen fejler noget som helst. Det betyder blot, at du kan få meget mere bil for pengene, hvis du køber den brugt.

Hos Biltorvet.dk kan du finde annoncer for brugte biler, bragt til dig fra de mest velrenommerede brugtvognsforhandlere i Danmark. Du kan se det store udvalg af billige brugte biler landet over på Biltorvet.dk

Flere Nyheder